Nižší cena za stejný odběr


Rostoucí ceny energií nepříliš příjemně překvapily každého, kdo elektřinu doma odebírá, takže skoro všechny. Lidé se všemožně snažili snížit spotřebu, ale ne každému se to podařilo. Zejména majitelé moderních novostaveb mají doma všechno na elektřinu, takže je jasné že už nemají příliš mnoho prostoru na to šetřit elektřinou. Proto se stále více lidí zajímá o to, že si pořídí solární panely na dům Joyce-energie.cz. Stačí nám poslat poptávku a my se na základě informací ohledně vaší domácnosti ozveme co nejrychleji zpět s nabídkou, která se jen těžko odmítá.

montáž panelů

Vlastní solární elektrárna na střeše rodinného domu je nejlepší možné řešení, jak mít vlastní elektřinu za skvělou cenu. Pokud topíte elektřinou, máte kamerový systém, chytrou domácnost, klimatizaci i tepelné čerpadlo, a pokud máte ještě navíc elektroauto, jistě máte spotřebu opravdu vysokou. Zálohy máte také vysoké a často vám ještě přijde vyúčtování s nedoplatkem. Jak se tomu vyhnout? Jedině pořízením fotovoltaiky. Solární panely jsou dnes velice rozšířené nejen u domácností, ale i u firem nebo státních institucí. Mnoho budov už je má, protože majitelé jsou si velice dobře vědomi jejich výhod.

solární panely

Solární panely pracují velice dobře i když neustále nesvítí přímé slunce, jejich efektivita je vysoká, a potěší vás hlavně to, že návratnost je pouhých zhruba sedm let. Pořizovací náklady nejsou sice zrovna zanedbatelné, ale když vezmete v potaz, že můžete část nákladů uhradit pomocí dotací na solární panely, nebude to částka zase tak vysoká. Fotovoltaická elektrárna vám vyrobí dostatek elektřiny na přímou spotřebu, a pokud si vyberete řešení s bateriovým úložištěm, můžete si elektřinu uložit do baterií a využijete ji až v momentě, kdy ji budete potřebovat. Je to ideální řešení pro případ výpadku proudu, které jsou většinou nenadálé a přichází nečekaně.